هفته سلامت با شعار "ایمنی غذا؛ از مزرعه تا سفره"
5 اردیبهشت 94 به نام "سلامت و ارتقاي ايمني غذا" نام گذاری شده است.
تهدیدات جدید برای ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور هستند و تغییر در شیوه تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییر در محیط زیست، ظهور عوامل بیماریزای جدید و مقاومت ضد میکروبی، سیستم ایمنی مواد غذایی را به چالش کشیدهاند.
1- غذای ایمن:
1-1 تمیز نگه داشتن مواد غذایی
1-2 جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته
1-3 پختن کامل مواد غذایی
1-4 پختن غذا با درجه حرارت مناسب
1-5 استفاده از آب و مواد غذایی سالم
2- رژیم غذایی سلامت:
2-1 تغذیه نوزاد تا 6 ماه فقط شیر مادر
2-2 مصرف مواد غذایی متنوع
2-3 مصرف سبزی و میوه به اندازه کافی
2-4 مصرف چربی و روغن کمتر
2-5 مصرف نمک و قند کمتر
3- فعالیت بدنی مناسب:
فعالیت بدنی منظم و مناسب با بدنتان علاوه بر حفظ سلامتی، شما را به زندگی بهتر و سالم تر سوق می دهد.
یکی از ارکان اصلی خدمات مرکز پزشکی ساوان ارتقای آگاهی در باره شاخص های ایمنی و سالم سازی مواد غذایی با رویکرد سلامت محور است.
"طب برتر، مراقبت برتر"
مدیر توسعه شبکه سلامت/مرکز پزشکی پیشگیری و ارتقای سلامت ساوان
013-33115604
013-33111560